diversify logo
Post cover image
Kenia Díaz Vincent

Kenia Díaz Vincent

Project Management Associate at Diversify

Kraften i Mangfold, Likestilling, Inkludering og Tilhørighetssamtaler

“Endring skjer ikke bare ved å ha en morsom samtale om mangfold og inkludering. Endring skjer når vi alle bestemmer oss for å engasjere oss i ubehagelige samtaler” – Chisom Udeze.

I en verden der folk har ulike bakgrunn og ulike erfaringer, er det avgjørende for selskaper i alle bransjer å delta i samtaler om mangfold, likestilling, inkludering og tilhørighet. Disse samtalene gjør det mulig for organisasjoner å skape et miljø der enkeltpersoner med forskjellig bakgrunn føler seg verdsatt, styrket og respektert.

Diversify Nordics Summit (DNS), som skal holdes fredag 29. september 2023Clarion Hotel, the Hub, midt i hjertet av Oslo, har et stort fokus på representasjon, og årets liste over talere består av eksepsjonelle tenkere, veivisere og endringsaktører. Her er en liten sniktitt på noen av de fenomenale talerne som vil delta.

Winta Negassi (Hun/Henne) – HR-sjef for Nord-Europa hos Google og medlem av Google LCS’ nordlige europeiske ledelse.

Wintas primære interesser ligger innen digital transformasjon, endringsledelse og mangfold, likestilling og inkludering. Hun vokste opp som andre generasjons innvandrer i Oslo, Norge, og henter inspirasjon fra sine erfaringer for å fremme tilstedeværelsen av minoritetsgrupper i næringslivet. Hun har også bidratt til boken “Voices in the Shadow” av Black Women in Tech og sitter i styret til Norsk Medieforening.

Øystein E. Søreide (Han/Ham) – Administrerende direktør i Abelia.

Øystein Eriksen Søreide er en norsk næringslivsleder og tidligere politiker. Han var byråd for helse og sosiale tjenester i Oslo kommune. Søreide arbeidet i flere år i industribedriften O. Mustad & Søn, der han var markedsdirektør for EMEA-regionen. Han har også vært markedsdirektør for flere ideelle organisasjoner som UNICEF Norge, CARE Norge og SOS-barnebyer. Fra 2002 til 2008 var han hovedsekretær for Oslos Høyre.

Navid Ostadian-Binai (Han/Ham) – Sjef for Green Vessels & Fuels hos Maersk Tankers.

Med erfaring fra ledende selskaper, globale teknologi-«startups» og innovasjonskonsulentselskaper, hjelper Navid Ostadian-Binai til med å drive det grønne skiftet, samtidig som han arbeider for frihet og like muligheter for alle. I denne rollen utforsker han nye muligheter for å samarbeide med kunder og partnere for å akselerere veien mot kommersialisering og grønn skipsfart.Er du klar for å fordype deg i samtaler du virkelig kan lære av? Meld deg på i dag til denne unike årlige konferansen som skal holdes fredag 29. september 2023Clarion Hotel, the Hub, midt i hjertet av Oslo, og bli en del av bevegelsen for å transformere nordiske selskaper.

Share this post

Skip to content