diversify logo
Banner for DNS
Kenia Díaz Vincent

Kenia Díaz Vincent

Project Management Associate at Diversify

Diversify Nordics Summit – Årets viktigste arrangement for mangfold på arbeidsplassen

Dette handler ikke bare om forretninger – det handler om å skape en arbeidsplass der alle kan blomstre og være seg selv. Diversify Nordics Summit 2023 (DNS) – arrangementet du ikke kan gå glipp av!

Mangfold, likestilling, inkludering og en følelse av tilhørighet (DEIB) er forutsetninger for at alle skal ha det bra på jobb. Medarbeidere som trives og føler seg inkludert, bidrar igjen til nyskapning og økt produktivitet. Derfor er det tid for å bryte ned gamle barrierer og skape endring. Det er det vi ønsker å hjelpe deg og din bedrift med.

I år er DNS tilbake, større og bedre enn noensinne! Vi samler over 70 ledere fra ulike bransjer som deler sine kunnskap og erfaring, og over 1100 entusiastiske deltakere. Det gir et perfekt utgangspunkt for læring og nettverksbygging for enkeltpersoner, ledere, praktikere og selskaper.

På DNS kommer vi sammen for å bidra til at hver enkelt person, uavhengig av hvem de er eller hvor de kommer fra, skal få en rettferdig sjanse til å føle tilhørighet på arbeidsplassen, og gjennom det også føle tilhørighet i samfunnet.

Vi ønsker å utvikle kulturer der alle i et team føler seg som superstjerner.  Det er DEIB i praksis!

At et selskap er mangfoldig, betyr det at de som jobber sammen har ulik bakgrunn og ulike erfaringer. Når vi sier «likestilling», mener vi at alle – uansett bakgrunn – skal få støtte og hjelp til å ta ut sitt fulle potensial.

«Inkludering» handler om å skape en arena der alle føler seg sett, respektert og verdsatt. Det gir nemlig grobunn for personlig blomstring.

Dette handler ikke bare om å være hyggelig – det handler om å være smart og fornuftig. Når du samler mennesker med ulike perspektiver, er det som å bære tørr ved til bålet virksomheten din er. Den flammer opp – i positiv forstand. Det vil skape entusiasme og kreativitet, og gi bedriften din et fortrinn på konkurrentene.

Kloke hoder fra hele Europa

Diversify Nordics Summit er der kloke hoder fra hele Norden, Europa og Nord-Amerika samles for å gjøre virksomhetene sine bedre ved å omfavne mangfold og inkludering. Det er ikke bare en konferanse; det er guiden din til en sterkere og mer bærekraftig bedriftskultur, som igjen gir din bedrift en sterkere posisjon.Så, er du klar til å være en del av noe fantastisk? Bli med oss fredag 29. september 2023 på Clarion Hotel, The Hub, i hjertet av Oslo, og utforsk de nyeste trendene, den beste praksisen og strategier for å fremme mangfold og inkludering i organisasjonen din. Meld deg på nå og ta et dristig skritt mot å skape en mer mangfoldig, inkluderende og vellykket fremtid for selskapet.

Share this post

Skip to content