diversify logo
Post Bunner
Picture of KENIA DÍAZ VINCENT

KENIA DÍAZ VINCENT

Project Management Associate at Diversify

Billettsalget til Diversify Nordics Summit 2024 er nå åpent.

Den viktigste arenaen for mangfold og inkludering i Nord-Europa

Billetter til Diversify Nordics Summit 2024 er nå tilgjengelige – Sikre deg plassen din på den mest etterlengtede årlige DEIB-konferansen i Norden, og bli med på de banebrytende samtalene.

Billettsalget til den etterlengtede Diversify Nordics Summit 2024 (DNS) er nå åpnet. Konferansen vil finne sted den 27. september 2024Clarion Hotel The Hub, midt i hjertet av Oslo, Norge. DNS 2024 sitt overordnede tema er Skalering av Håp, Rettferdighet og Tilhørighet.

Etter DNS 2023s suksess, med over 875+ deltakere fysisk til stede, 200+ online deltakere og en imponerende liste over mer enn 90 innflytelsesrike talere fra ulike bransjer som delte sin kunnskap og erfaringer fra hele Norden, Europa og Nord-Amerika, er vi klare til å gjøre 2024-utgaven enda mer betydningsfull. Du kan lese gjennom den fullstendige rapporten for DNS 2023 her.

Hva du kan forvente deg for DNS 2024

For andre året på rad utgjør Diversify Nordics Summit en kjernekomponent i Oslo Innovation Week (OIW), som samler tusenvis av mennesker, oppstartsselskaper og investorer fra hele Norden og verden. 

Temaer i DNS 2024:

Ledelse, styring og politikk

→ Mennesker, talent og kultur

→ Klima, energi og ESG;

→ Teknologi, innovasjon og investeringer

Du kan se noen av våre bekreftede talere her

Bli med som sponsor: Bli en del av vår reise!

Er du interessert i å skape varige endringer, styrke ditt varemerke og samarbeide med den viktigste konferansen om mangfold, likestilling, inkludering og tilhørighet i Nord-Europa? Hvis ja, vil vi gjerne høre fra deg. Ta gjerne kontakt

Sikre deg lanseringstilbud til DNS 2024

Ikke gå glipp av våre lanseringstilbud, 799 NOK (excl.vat) frem til 15. januar 2024.

Bli med oss den 27. september 2024 Clarion Hotel The Hub og vær en del av en inspirerende opplevelse fylt med kunnskap, data, innsikter, latter, nettverksbygging og deilig mat!

Nedtellingen til DNS 2024 har startet!

Share this post

Skip to content